Om oss

VELKOMMEN TIL ÅPNINGSFEST! Tilbudene gjelder så lenge beholdningen rekker :)

Kort om Billig Hjemmetrening

Drives av Kenneth Baraas - en utdannet lærer og tidligere journalist.

Mottoet er, og har alltid vært, at kunden skal være fornøyd. Ved å minimere kostnader, er prisene på produkter og frakt presset så lavt det lar seg gjøre, og annonsetekstene er av ærlig karakter - du kjøper det du leser. Over 200 kundevurderinger på Finn.no - samtlige 5/5 stjerner.

Frakt for varer kun 88kr (unntak: manualer og trimsykler) - selv når man bestiller flere produkter. Varene leveres også, i 9/10 tilfeller, direkte til Postnords hovedterminal, dermed kuttes ett ledd i sendingene, og varene vil kommer frem raskere enn hva som ville vært normalt. Leveringstid: 1-3 virkedager i sentrale strøk i Sør- og Midt-Norge. I mindre sentrale strøk, som øyer, øvre strøk i innlandet og Nord-Norge, er leveringstiden på  1-5  virkedager. Desember med høyere pakkevolum hos Postnord kan ha innvirkning på leveringstiden. 

Skulle du dog ikke være fornøyd med produkter kjøpt av undertegnede, vil vi finne en løsning som gjør at du blir fornøyd :-) 

PS. For kunder i/rundt Oslo-området er det mulig å hente/se varer utenfor Edmund Neuperts Gate 4, en rolig sidegate på Torshov med gode parkeringsmuligheter, eller få det levert hjem (samme dag eller neste) for en rimelig pris - alle alternativene kommer frem ved bestilling.